Trade the Future

Eenvoudig

XRP verkopen?

Voor euro via bankoverschrijving?

Ontvang een welkomstbonus en verkoop € 1.000 tegen 0% commissie.

Trustpilot

Maximaal 0.25% handelskosten

Verkopen via IBAN bankoverschrijving

iDeal, Bancontact en bankoverschrijving

Beschikbaar in Nederland en België

0 M+
Handelsvolume de afgelopen 30 dagen.​
0 +
Aanbod
0 +
Landen

Klaar om te verkopen?

Aanmelden

XRP storten

Verkopen voor euro

Wat is XRP?

XRP is zowel een currency als een platform. Technisch gezien is XRP de naam van het bedrijf en het netwerk, en XRP is de currency. Het XRP-platform is een open-sourceprotocol dat is ontworpen om snelle en goedkope digitale transacties mogelijk te maken. XRP heeft naam gemaakt en sommige financiële instellingen en analisten voorspellen een sterke toekomst voor dit netwerk. De verwachting is dat het netwerk de wereldwijde liquiditeit van geld zal verhogen door overboekingen over de hele wereld tegen recordtempo’s en tegen lage kosten mogelijk te maken.

Inzicht in XRP

XRP, en alle grote cryptocurrencies, piekte begin 2018. De waarde van één XRP bereikte $3,65. Echter, in 2020, na een goede start, verloor XRP meer dan 90% van zijn waarde ten opzichte van de hoge waarde van 2018, en het was een van de slechtste prestaties onder de digitale valuta’s van 2019. De prijs bedroeg vanaf juni 2020 ongeveer 19 cent per stuk. Hoe verkoopt een belegger XRP? Net als andere currency’s is XRP beschikbaar op verschillende beurzen. Volgens de website van XRP is hier te zien hoe je XRP, de currency token van XRP, via verschillende beurzen kunt verkopen.

Hoe XRP verkopen op Stamp?

Stamp levert XRP/EUR, XRP/USD en XRP/BTC handelsparen. Om XRP op deze beurs te verkopen, moet u eerst een account aanmaken en verifiëren bij Stamp. Bezoek de website van Stamp om een rekening te openen en volg de instructies om uw geregistreerde e-mailadres te bevestigen. Zodra de rekening actief is, logt u in en volgt u verdere instructies om de rekening te beveiligen en te verifiëren. Vervolgens dient u geld te storten binnen de hoofdpagina van de rekening met behulp van de “Storten” link. Zodra het geld is bijgeschreven op uw Stamp-account, krijgt u een melding van de beurs. U kunt dan XRP op Stamp verkopen door de juiste markt voor uw valuta te selecteren en een bestelling in de hoofdrekening af te ronden.

Hoe XRP verkopen op Kreken?

Kreken is een andere currency exchange die je kunt gebruiken om XRP te verkopen. Ga hiervoor naar de Kreken pagina om u aan te melden voor een account. Volg de verificatie-instructies en log in. Om op Kreken XRP verkopen, moet u eerst XBT verkopen. Plaats een order om XBT te verkopen, en plaats dan een andere order met behulp van het XRP/XBT valutapaar. Dit stelt u in staat om uw transactie voor XRP te voltooien.

Hoe XRP verkopen op Hubby?

Net als bij de andere beurzen op deze lijst, moet u om XRP te verkopen bij Hubby eerst de website van Hubby bezoeken en u aanmelden voor een account. Sla uw herstelsleutel op en verifieer uw account, en bevestig deze via e-mail zoals aangegeven. Vervolgens meldt u zich aan en bent u bereid uw identiteit te verifiëren voordat u transacties kunt uitvoeren. U moet dan een toegangspoort aansluiten om geld te storten. Als u eenmaal geld heeft gestort, kunt u XRP verkopen op de wisselpagina.