Trade the Future

Eenvoudig

BTC kopen?

Met iDEAL of Bancontact?

Ontvang een welkomstbonus van € 1.000 gratis handelen.

Trustpilot

Maximaal 0.25% handelskosten

Eenvoudige en geavanceerde interface

iDeal, Bancontact, Creditcard

Beschikbaar in Nederland en België

0 M+
Handelsvolume de afgelopen 30 dagen.​
0 +
Aanbod
0 +
Landen

Klaar om te beginnen?

Aanmelden

Euro's overmaken

Handelen

Wat is BTC?

BTC is zowel een currency als een platform. Technisch gezien is BTC de naam van het bedrijf en het netwerk, en BTC is de currency. Het BTC-platform is een open-sourceprotocol dat is ontworpen om snelle en goedkope digitale transacties mogelijk te maken. BTC heeft naam gemaakt en sommige financiële instellingen en analisten voorspellen een sterke toekomst voor dit netwerk. De verwachting is dat het netwerk de wereldwijde liquiditeit van geld zal verhogen door overboekingen over de hele wereld tegen recordtempo’s en tegen lage kosten mogelijk te maken.

Inzicht in BTC

BTC, en alle grote cryptocurrencies, piekte begin 2018. De waarde van één BTC bereikte $3,65. Echter, in 2020, na een goede start, verloor BTC meer dan 90% van zijn waarde ten opzichte van de hoge waarde van 2018, en het was een van de slechtste prestaties onder de digitale valuta’s van 2019. De prijs bedroeg vanaf juni 2020 ongeveer 19 cent per stuk. Hoe koopt een belegger BTC? Net als andere currency’s is BTC beschikbaar op verschillende beurzen. Volgens de website van BTC is hier te zien hoe je BTC, de currency token van BTC, via verschillende beurzen kunt kopen.

Hoe BTC kopen op Stamp?

Stamp levert BTC/EUR, BTC/USD en BTC/BTC handelsparen. Om BTC op deze beurs te kopen, moet u eerst een account aanmaken en verifiëren bij Stamp. Bezoek de website van Stamp om een rekening te openen en volg de instructies om uw geregistreerde e-mailadres te bevestigen. Zodra de rekening actief is, logt u in en volgt u verdere instructies om de rekening te beveiligen en te verifiëren. Vervolgens dient u geld te storten binnen de hoofdpagina van de rekening met behulp van de “Storten” link. Zodra het geld is bijgeschreven op uw Stamp-account, krijgt u een melding van de beurs. U kunt dan BTC op Stamp kopen door de juiste markt voor uw valuta te selecteren en een bestelling in de hoofdrekening af te ronden.

Hoe BTC kopen op Kreken?

Kreken is een andere currency exchange die je kunt gebruiken om BTC te kopen. Ga hiervoor naar de Kreken pagina om u aan te melden voor een account. Volg de verificatie-instructies en log in. Om op Kreken BTC kopen, moet u eerst XBT kopen. Plaats een order om XBT te kopen, en plaats dan een andere order met behulp van het BTC/XBT valutapaar. Dit stelt u in staat om uw transactie voor BTC te voltooien.

Hoe BTC kopen op Hubby?

Net als bij de andere beurzen op deze lijst, moet u om BTC te kopen bij Hubby eerst de website van Hubby bezoeken en u aanmelden voor een account. Sla uw herstelsleutel op en verifieer uw account, en bevestig deze via e-mail zoals aangegeven. Vervolgens meldt u zich aan en bent u bereid uw identiteit te verifiëren voordat u transacties kunt uitvoeren. U moet dan een toegangspoort aansluiten om geld te storten. Als u eenmaal geld heeft gestort, kunt u BTC kopen op de wisselpagina.